Grote clubactie

23 september 2024

Afgelopen 2 jaar heeft de vereniging voor deelgenomen aan de Grote clubactie om de opbrengsten gebruiken voor de verduurzaming van ons clubhuis. Inmiddels zijn er al 2 airco’s geplaatst en de plaatsing van zonnepanelen is afgelopen zomer ook voltooid. Op deze manier kunnen we in ieder geval fors besparen op het energieverbruik. Om verder (groot) onderhoud aan ons clubhuis mogelijk te maken door we ook dit jaar weer een beroep op jullie.

Daarom roepen wij iedereen die gebruik maakt of kan maken van ons clubhuis op om dit jaar in nog grotere getalen loten te kopen van de Grote clubactie en nog beter om zelf actief loten te verkopen aan familieleden, vrienden en/of bekende. Achter de bar zijn fysieke loten verkrijgbaar en via onderstaande links kun je online je loten kopen en direct afrekenen met I-deal.

UW STEUN IS HARD NODIG EN U MAAKT ZELF KANS OP EEN LEUKE PRIJS.

De prijs per lot is €3,00 en 80% gaat hiervan naar de vereniging.
Loten kopen kan via onderstaande link of aan de bar van ons clubhuis.

KLIK HIER OM JE LOTEN TE KOPEN

Naast de reguliere loten verkopen we ook Superloten. Een Superlot vertegenwoordigt 50 loten en heeft een waarde van € 150,- waarvan 80% (€ 120,-) naar onze vereniging gaat. Met de aanschaf van 50 loten maak jijzelf 50 keer kans op mooie prijzen uit de Grote Clubactieloterij.

Door de aankoop van een Superlot maken wij bovendien kans op € 5.000,- extra voor onze clubkas! Als namelijk jou lot als winnend lot wordt getrokken, ontvangt de vereniging € 5.000,- extra!

KLIK HIER OM EEN SUPERLOT TE KOPEN

We gaan voor een geweldig resultaat en hopen op jouw steun. Jouw inzet is goud waard!


Geef een antwoord